Hej och hå!

Som tiden går! Imorgon är det redan den första oktober, vart tog sommaren vägen?
Bloggen har kommit i andra hand den senaste tiden, har så mycket annat att sköta. Inte varje dag jag orkar slå på datorn.

Jobbar nästan heltid på Gekås nu, har fått schema fram till årsskiftet - vilket jag är överlycklig för! Efter det har jag fått jobb i kommunen inom kost och städ. Sjukt nice!

Allt går bra med familj, pojkvän, hästar, vänner osv. Oxane har haft en liten down period, men verkar vara något som går i de flesta stall just nu? Tog i alla fall blodprov på henne i måndags, men fanns inget som var anmärkbart, som tur var! Så denna veckan får hon lattja runt i skogen och sen blir det hård träning till nästa tävling den 23-24 oktober i Laholm :)

Har en riktig myskväll, duschade för en stund sen, lagt mig i sängen med massa tända ljus och lagt på en ansiktsmask. Inte varje dag man hinner med det inte ;) Imorgon ska jag ta mig in till staden och mysa massa med min fina Carolina Svanberg. Sen blir det att hjälpa min kära pojkvän i hans lägenhet som han får imorgon. Jag får agera diskmaskin och diska allt hans porslin :D

Nää, nu ska jag mysa ner med en bok kanske och mysa :*

RSS 2.0