Mycket har hänt..

JISUS! Helt och hållet glömt av den här lilla bloggen! Men kanske ska börja ta upp den sakta med säkert igen nu när det händer en hel del i vardagen? Kan ju alltid försöka ;)

I förrgår kom vår nya storhäst Zipp hem till oss, en 7-årig valack efter Radisson som tidigare gått 1.40 m och Breeders. Jättekul att börja på en ny liten häst :)



Oxane är kvar här hemma och har stått hos Kroon nu i veckan. Sofia red henne i Kungsbacka och gick nolla både 1.10 m och 1.20 m. Nästa tävling blir i Fjärås den 3/9 och då startar vi 1.10 m och 1.20 m. Dessförinnan kvalade jag och Oxane till Riksmästerskapet i Hammarö. Det var en väldigt varm helg uppe i Karlstad, men för oss gick det bättre och bättre för varje dag. Vi slutade på en 8:e plats i A-finalen :)

Silvana debuterade 1 m i Harplinge med en rivning, tuffaste hon gjort hittills och hon skötte sig galant. Just nu är hon på sommarbete ihop med Gucci och ska tas i ridning om ett par veckor :)

Emelie och Tippen har haft riktigt bra tävlingar det senaste och kommit hem med rosett efter rosett. Imorgon åker de på DM, medan jag stannar hemma och håller tummarna :)


Liten update om vad som händer i stallet i alla fall, mer kommer inom kort.

RSS 2.0