sjuk...

Började få ont i halsen igår runt lunchtiden och på kvällen blev det bara värre och värre. I morses vaknade jag upp med feber och var helt tjock i halsen :( Jag orkar inte!!

Behöver ladda denna veckan med jobb och har ju tävling fredag-söndag, skiter sig lite halvt. Jobbet skiter jag fullkomligt i egentligen, vill ha något nytt och spännande där jag kan lära mig något nytt och träffa nya människor. Håller tummarna för att jag får det i Falkenberg!

Är vansinnig på min situation just för tillfället, orkar inte vara "hemma" som knappt känns som hemma längre. Vill bara ha en lägenhet med min älskling och ha mina saker på ett ställe och slippa allt tjafs här hemma. BLIR GALEN.

12 juli

Började dagen lite bättre än gårdagen, ingen huvudvärk! I och för sig gick jag och la mig runt 21.15, antar att man ska vakna utvilad då? ;) Dagen har sprungit förbi, borde väl egentligen hunnit med mer än vad jag gjort. Jobbat 6-14, fixat stallet, ridit markarbete på Oxane och en runda i skogen med Zipp. Helt enkelt en dag där timmarna går väldigt fort och man får inte gjort det man vill. Hann iallafall äta middag med min familj för en gångs skull, alla på språng alltid!

Sitter i soffan och myser med min bättre hälft, Anton. Önskar att vi kunde få en egen lägenhet nu nu nu... Jobbigt att "bo i bilen", har saker överallt och vet inte vart hälften är. Tänk att få ha vårt eget ställe med våra saker tillsammans. Åhh, underbara tanke! Men snart hoppas jag att vi får en bostad, ska boka in möte med banken och sätta upp oss på några nya lägenheter som blir färdiga 2013. :)

Tänkte ha lite kvalitetstid med min älskling här, får bli att blogga imorgon istället. Take care <3

11 juli

Funderar på att börja skriva här igen, just för min egen skull. Ha bloggen lite som en dagbok för att kunna skriva av mig allt som händer, vad jag känner och just för att det är kul att se tillbaka om ett par år. Jobbar som en tok för tillfället, nästan för bra känns det som. 6-14.30 och sen hästarna på det och eventuellt iväg på annat skoj på kvällarna. Brukar väl bli så på somrarna för de flesta? Ingen semester har jag heller, men kanske är självförvållat när man är dum och tackar ja till 10 veckors jobb utan vila?

Hästarna mår bra, Zipp var en tok idag och fick galoppera tills svetten rann på oss båda ;) Oxane däremot fick vila idag också, jag har haft sådan huvudvärk i två dagar och behöver vila min stackars kropp. Men hennes ena öga håller på att bli inflammerat pga dessa jävla flugfän. Min stackars prinsesssa!

Vart lågt med tävlingar ett par helger, men den 20-22 är det dags igen! Oxane kommer gå 1.10 m den 20:e och Zipp går hela helgen upp t.o.m 1.30 m. Behandlade ryggen på honom för ca två veckor sedan och det är sådan skillnad så det går knappt att beskriva! Så härligt att vi börjar komma ihop oss, nu ska det bara släppa på tävlingarna ;)

Annars då... Jo, ångest och stress. Hinner inte med allt jag vill, så stressar för att hinna men oftast räcker tiden inte till och då får jag ångest istället. Borde ta det lugnt, jag vet. Men är van att ha mycket igång samtidigt, men kanske nått min gräns? Borde ta hand om mig och min kropp mer, men sätter mig själv sist i listan över saker att göra. Hoppas på en drastisk förändring snart, min kropp orkar nog inte hur länge som helst. Syns inte utanpå, men känns inuti....

Ta hand om er och var rädda om era nära och kära <3




RSS 2.0