work work work

Tja, har man tagit studenten så har man och då är det jobb som gäller. Dagen gick dock väldigt fort och när jag kom hem var jag så trött i benen att jag la mig i soffan. Kom inte upp därifrån så Oxane får vila idag också. Jag börjar bli lite för bekväm? ;) Äsch, har hela veckan på mig att träna gymnastikhoppning, hoppning och markarbete :)

Har lagt mig riktigt bekvämt i sängen ( så fort jag stängt av datorn i alla fall ) och ska läsa en stund innan jag ska sova. Imorgon blir det upp tidigt för jobb 8-17.15, på kvällen blir det stall, rida och sen en sväng till Helena för "hej då"-fest :/

Sov sött, puss

ledig dag!

Min lediga dag skulle bli en härlig dag på stranden, men icke? När jag vaknade i morses var det moln på HELA himlen. Inte ens en ynka bit av blå himmel syntes. Så istället drog jag, Petra och Tessi ner till stan och spenderade pengar. Fick köpt ett linne, kjol och en ENORM ring på H&M. En transparent skjorta från GinaTricot fick även följa med mig hem. Ska ta bild och slänga upp här ;)

Jag och Petra var båda lediga idag så vi stack till Oscars igår med Ricardo. Drack oss fulla ganska fort hemma hos Petra och det blev bara värre efter tequila shotsen på krogen.. Men KUL hade vi och det är väl huvudsaken?

Tänkte lägga mig i sängen och läsa lite i min nya bok: En förtjusande man av Marian Keyes. Min absoluta favorit författare måste jag nog säga. Ett bra tips till er som vill ha en rolig och chic bok ;) PUSS!

Måndag

Jobbet gick fort som vanligt idag, även om det inte var lika mycket folk som vanligt. Åkte hem och stack ut till stallet för att rida Oxane, gick bra som vanligt. Känns som om vi kommit in i en bra period just nu :) Kommer väl komma bakslag sen, det gör det väl alltid?

Blev så jäkla förbannad idag, min mobil la av. Helt utan någon förvarning eller någon mening med som helst. Så nu är den helt svart och död. BAJS! Vill att det ska bli jul så jag kan köpa den nya iPhone, haha ;) Lagom att den går sönder nu när jag köpt ett snyggt bling-bling skal. Anton kallar mig blingbling, haha (a)

Imorgon åker älsklingen till Get Away Rock och spelar med bandet. Kommer inte hem förrän på söndag - längta ihjäl mig kommer jag att göra :( Dock kommer tiden gå fort, jobbar fredag, lördag och söndag.

Här kommer en härlig bild från studenten i alla fall, happy face :D En av de bästa dagarna i mitt liv <3


WUUPS!

Oj. Det var ett tag sen jag var inne på bloggen och ordbajsade lite. Men har haft så mycket att göra ändå sen början av juni och tiden har gått så fort. Hunnit med att ha halsfluss i Agia Napa, gå bal och vara full som en kastrull på studenten. Ska slänga upp lite bilder också. (Någon gång...) Sedan har det varit andra fester, tävlingar, jobb med mera. Just nu jobbar jag även heltid, så har inte mycket tid till att sitta framför en dator dagarna i ändå.

Har haft en mycket trevlig helg i alla fall, började med tävling i fredags. Det var semifinal i Lamicell cup (stilhoppning tål att sägas). Hade inga förväntningar i den klassen överhuvudtaget, men kom till slut femma :) Andra klassen var 1.20 m tidshoppning. Ville få en bra känsla och en lugn ritt. Sane var superduper fin hela banan, men blev ett litet missförstånd mellan oss två till sista hindret så fick en rivning. Mycket nöjd!

På kvällen vart det party med Anton, Ricardo, Petra och Simon. Alla blev kalas fulla men hade så sjukt skoj! :*

Lördagen var helplanerad med strand, sol och bad (vet inte om man kan kalla doppa fötterna bad). Hade med oss jordgubbar och öl, vilket var så jäkla gott. Drog upp till c&b vid fyra tiden, käkade god mat och kollade fotboll.
Kvällen var lika fullspäckad med grillning på ankaret med gott folk och sedan alkoholintagning med mycket snack i kärleksparken. Kvällen avslutades även den på c&b, väldigt lyckat!

Gårdagen var slapp, hjälpte till på Himledalens tävling till klockan ett. Åkte med älsklingen för att kolla på lägenhet vid två, håller tummarna :* Sedan var det hem och rida min hoppetossa och in till stan igen. Käkade pizza på Campino med älsklingen och Simon, sedan var det dags för bio - Eclipse. Jag tyckte den var riktigt bra i alla fall ;)

Idag började jobbveckan igen, måndag till onsdag jobbar jag 9-18.15, ledig torsdag, 11-20.15 på fredag och jobb i helgen också.. GOA PENGAR! Inget festande denna helgen för min del, blev tillräckligt denna ;)


Är hemma hos älsklingen och väntar att han ska komma hem från rep. Puss så länge, skriver när jag kan.

RSS 2.0