onsdag..

Åhh, bara två dagar kvar till årets första utetävling på gräs! Blir 1.10 och 1.20 m i Falkenberg med lilla Oxane :) Vi har legat i hårdträning de senaste veckorna, så vi ska nog vara väl förberedda. Nästa vecka ska vi ner till Sofia som ska hjälpa mig med lite tips och råd :)

Suttit med projektet en del idag, men nu är jag så trött i huvudet så jag orkar inte hålla uppe ögonen längre. Håller tummarna på att min studentklänning ska komma imorgon eller på fredag, annars jäklar ;) Wiiie, nu åker vi till Napa om bara fem veckor.. GALET, vad tiden går fort! Vet inte vad man gör med den heller, kanske det värsta.

I helgen blir det iallafall jobb lördag och söndag. Ska ev. ut med brudarna på lördag, söta Mathilda fyller år :* Har inte bestämt mig om jag ska ut eller inte. Beror på om vi är färdiga med projektet!

Nää, nu ska jag borsta gaddarna, sen krypa ner i sängen och vänta på att min älskling kommer hem. KRAM!

tjugoandra april

Hej och hå! Jag är jättehungrig, sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem med lite kinamat. Lata som vi är, så orkade vi inte laga mat idag (a)

Borde egentligen plugga marknadsföring, prov imorgon. Men det får vänta till senare/inatt. Tänkte slänga på halv åtta hos mig, börjar ju om två minuter såg jag nu :o Får bara inte missa det ;)
Imorgon ska Agia Napa resan betalas, waah! Nu är det inte långt kvar. Bara 52 dagar till studenten. Varav 27 av dem är skoldagar! Så det är lite mindre än en månad kvar i skolan :D Studentklänningen kommer till veckan och balklänningen är iväg skickad från USA. Vet dock inte när den kommer pga vulkanskiten :/ Ska beställa hem löshår till balen också tror jag, något tips på någon bra hemsida? :) KRAM


klockan är nio..

Ja, då fastnade man vid datorn igen. Sitter och pluggar lite halvt till aktiekunskaps provet imorgon. Men det är SÅÅÅÅ tråkigt, så det är roligare att slänga in ett menlöst kort inlägg här istället :P Min dag har varit underbar! Började skolan 12.20 med en 40-minuters-lektion. Sen håltimma, satt ute i det härliga vårvädret och pluggade. Fick gjort marknadsföringsläxan i alla fall och pluggat aktiekunskap. Hade en timmes psykologi från 14.40-15.40, stack hem och var ute i stallet till klockan 19. Oxane var superduper fin idag, fick komma ut på en runda i solen :)

Anmält till tävling igen, den 30/4 är det dags för årets första utetävling på gräs :P Det kan ju gå som det går.. Haha! Ska bara fixa ännu ett nytt bett till tokfian, så ska det nog gå bra ;)

ÅHHH, hämtade min studentmössa igår! Glömde hämta den innan lovet, så fick bli igår istället.. Riktigt snygg blev den ;) Dock inte testat den ännu, betyder otur har min pojkvän sagt? ^^ Ska försöka slänga upp en bild på den imorgon kanske :) I nästa vecka kommer min studentklänning, wiiie! Och om 1-2 veckor kommer min balklänning, inte långt kvar nu.  Imorgon är det bara 33 skoldagar kvar :o

Nähä, får väl sätta mig och plugga igen, blööö.. Ska sticka till Anton sen och mysa lite :*

KRAM!

oj vad tiden går!

Jisses! Påsklovet har bara svischat föbi och jag har knappt haft något lov känns det som. Jobbat hela veckan och haft fullt upp hela helgen! Kommer ha fullt upp varenda dag fram till studenten nu känns det som. Ska börja jobba varannan hel-helg och har tonvis med plugg nu det sista.

Ska försöka börja på vår uppgift i internationell ekonomi nu i alla fall. Dvs om jag kan hitta någon bra fakta?!

Slänger in en bild från i lördags, med min underbara Anna <3

härliga fredag!

Igår var jag och älskling på Asia Spa, var så underbart skönt att bara slappa och bada och ta det lugnt.. <3 Var helt slut när vi kom hem runt 21.30, så vi gick nästan och la oss direkt. Sov till klockan 10 idag, hihi ^^ Åkte direkt till farmor och farfar och hämtade bilen. Så nu har jag fått min första egna bil! WIHO! En liten skruttbrumme, Renault Clio. Spelar ingen roll, bara den rullar och går att bromsa så är jag överlycklig ;)

Hoppade Oxane idag också, hon tyckte det var superkul och det gick jättebra :) Åkte till Petra och jobbade med projektet i tre timmar, fick gjort en hel del. Var väldigt skönt! Käkat middag med familjen och druckit en öl till det ikväll, nu blir det slapp i soffan resten av kvällen. För imorgon ska jag jobba för första dagen för i år, ska bli kul :P

KRAM <3

RSS 2.0