oj, vad tiden går!

Jaha, då var det tisdag igen.. Helt sjukt vad fort veckorna går! Fortfarande inte orkat göra någonting åt min dator. Måste köpa en extern hårddisk så jag kan lägga över alla bilder och sånt, så de inte tar bort det om jag ska lämna in den..

Här kommer sammanfattning över min helg iallafall :)

Fredag: Var chaffis åt min kära pojkvän som var på fest hos Tobbo, var med en stund innan jag åkte till Petra och kollade lite TV.. Mycket trevligt ;] Gick hem till Anton och sov till 01.15, då ringde han och vill bli hämtad tillsammans med Johan, Malin, David och Bennie. Hade en väldigt rolig hemfärd kna jag säga ;)

Lördag: Gick upp ganska tidigt och åkte till Gekås med mamma och syrran. Skulle köpt ett par Hampa skydd till Oxane, men de var slut.. :/ Blev nya kuddar till sängen, nytt påslakan set och smågrejer. Senare på kvällen jobbade jag, städar gympasalen på skolan.. Bättre än ingenting och ganska bra betalt ;) När jag kommit hem, duschat, käkat och fixat mig åkte jag och Anton till Gustav och Mathilda. En riktigt härlig kväll med vin, buzz och senare Cheers´n Beers! <3

Söndag: Vaknade runt 10-tiden och var vääääldigt seg.. Fick inte mycket gjort, men red galenpannan Oxane iallafall :)

Ska försöka fixa datorn i veckan så jag får in lite bilder sen 150-dagars.. Och så klart bilder och filmer på Oxane :) Ska kila till bussen snart och hem och mysa med min pojkvän :* PUSS!

torsdag..

Usch, vilken tråkig kväll det blev. Min dator har kraschat, så får låna Antons dator. Borde egentligen inte sitta vid datorn överhuvudtaget, har läxförhör i geografi imorgon så borde plugga på det.. Måste nog börja iallafall, är ju bara nio sidor :) Får se om jag får fixat min dator i helgen eller så lämnar jag in den nästa vecka! Nu får det bli plugg, puss :*

sörbys tilda

Hittade en fin bild på min lilla Tilda :] Har lagt ut henne på annons igen, men det är väldigt svårt att sälja häst nu.. :/ Om någon är intresserad finns annonsen på: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=320089


ajsingen :/

Hade tänkt slänga upp en hel del bilder / videor idag, MEN.. Skulle lägga in bilderna igår och tror ni inte att min dator "kraschar" helt på grund av virus?! Så måste fixa detta innan det blir bilder och fler inlägg..

Sitter vid mamma&pappas dator nu, så finns inte så mycket roligt på den.. Red Oxane både igår och idag, hon tyckte att det var hur kul som helst att få börja jobba igen ;) Ska förmodligen ut till ridhuset imorgon kväll och hoppa henne lite lätt :)

Får se om Anton får iordning på min dator senare, kanske blir ett inlägg då som förhoppningsvis ska vara lite roligare än de senaste ;D PUSS!


äckelfredag..

Usch, vad jag är seg idag! Vi hade 150-dagars igår och det straffar sig idag, haha ^^ Lägger upp lite bilder senare så ska ni få se på utklädnader, bered er för chock ;) Sitter i skolan just nu och ska snart ha två timmar marknadsföring, jag kommer döööööö.. Bloggar mer ikväll efter jag ridit Oxane och sånt :) PUSS :*

Natti natti

Jaha, då var finalen i Paradise Hotel över.. Var det rätt par som vann? Skulle Jackie eller Patrik tagit pengarna själva? Kom fram till att det var en ganska tråkig final faktiskt, hade ju redan hört att Jackie skulle vinna.. Men nu är det slut iallafall!

Nu blir det sängen för min del medan snön fortfarande faller utanför. Kan hoppas att bussarna inte är inställda imorgon, då blir det en "ledig dag". Godnatt och sovgott :*

uttråkad...

Var ute för en stund sen och gav hästarna kvällsmat, SHIT vad det snöar! Eftersom jag inte kan ta mig till min pojkvän ikväll, så får det bli massa tv och data ikväll ;]

Kollade runt lite på nätet efter Oxane's stam. Är ganska svårt att hitta info om dem, kan ingen franska och jag lovar, ALLT står på franska ;P Hittade iallafall lite bilder på hennes pappa och farfar. Båda två har vunnit flertalet internationella Grand Prix och nationella. Hennes mamma hittade jag verkligen ingenting om, lite små tråkigt.. Men det är en ganska bra stam på henne iallafall :)


Detta är hennes farfar: Le tot de semilly


Hennes pappa: Bolero de brecey


När det blir bättre väder ska jag försöka ta lite kort på Oxane, så att ni får se hur hon ser ut :)


Jaha, vad ska ni göra ikväll? Kolla en film i snöovädret kanske? Jag vet vad jag ska göra iallafall, MÅSTE ju bara kolla finalen i Paradise Hotel! TJING :*

bort med snön!

Usch, vad trött jag är på snön nu! Vill sätta igång och rida oxane, men hur lätt är det när det är snökaos på vägarna och det inte går att rida hemma? :/ Får vänta ett par dagar tills det lugnat ner sig, men det är så tråkigt..

Haft en väldigt slapp dag i skolan, började 12.20, men slutade 16.00, lite värre. Hann med att pyssla om Oxane i morses iallafall och släppte ut hoppetossan i hagen :)Skrev klart svenskauppgiften och fick lämnat in den i tid :P Hade en håltimma på två timmar idag, så hann med en fika på stan med pojkvännen :)

Ska snart ut till stallet och pyssla om Oxane och Tilda lite :) Lindar Oxane med Back on Track (paddar med kardborre) för hon är inte van att gå ute så mångar timmar per dag, de ökar blodcirkulationen och förebygger skador mm. De är hur bra som helst, köpte mina på rean på backontrackshop.se. Dock brukar jag sätta min lite längre ner för att de ska täcka bra..




Nu ska jag kila ut till stallet! Skriver nog ett inlägg senare ikväll :*

ny vecka, nya tag...

Har inte haft någon lust alls att skriva i helgen och inte haft mycket tid heller för den delen.. Här är min helg iallafall :)


Fredag: Som sagt, var på inflyttning/födelsedags fest hos Mathilda. Kom dit prick 19.30, var i tid för en gångs skull haha! De flesta av oss stack ner till C&B runt 23.30 och jiiisus vad vi dansade ;D Jag och Anton åkte hem runt 02.45 efter att ha käkat fyllemat med Jenny&Alex.. :)

Lördag: Åkte hem till mig runt 11-tiden och drog med Anton&lillsyrran ner till HorseFarm, var tvungen att köpa massa grejer till Oxane. Bestämde med Sofia att vi skulle hämta henne på söndagen.. Blev iallafall ett träns, bett och tre täcken. Tur att mamma betalade, haha ^^ På kvällen var det dags att ta tag i festandet igen, jag var otroligt trött men Anton lyckades släpa med mig, och tur var det! Stack till Gustav&Mathilda på förfest och som alltid var det supertrevligt :) Även denna kväll kilade vi ner till C&B, dansade och träffade mycket folk.

Söndag: Eftersom jag glömde av att jag skulle jobba, så skulle jag gå upp tidigt och fixa det.. Tror ni att jag kom upp ur sängen? Nej. Skulle ta bussen 07.20, vaknade 8.40 och hade glömt snooza ;P Var inte mycket att göra åt det, så fick strunta i det.. Runt 11 tiden åkte vi till Sofia och hämtade Oxane :D Så nu har vi henne hemma iallafall, nu är det bara det nya stallet som ska bli färdigt :) Resten av dagen var vi ganska slappa, myste hela dagen :*

Skriver mer ikväll, ska gå och käka lunch nu.. ;]

RSS 2.0