monday..

HURRA, min hals gör jätteont. Inte alls kul, måste bli frisk tills vi åker till Agia Napa på fredag :D
Imorgon ska jag på kurs (bestämdes igår) för en av landslagstränarna hos Stall WB och på onsdag blir det på gräsbanan i Glommen, Hoppcentrum. Ska verkligen bli hur kul som helst :)



Länk direkt till tävlingen: http://lovicious.blogg.se/2010/may/junitavlingen-vinn-ett-dyontrans.html#comment

Grym tävling?



Grymt bra tävling ju :)

jippi!

Fem dagar. FEM skoldagar kvar av gymnasietiden. HELT GALET! Jag förstår inte vart veckorna tagit vägen, det var inte länge sen vi tittade framåt och insåg hur jobbiga de sista veckorna skulle bli. Jag är superglad, bara förvånad att tiden försvunnit..

Idag har det vart väldigt slappt i skolan, har en inlämning denna veckan bara. Nästa vecka är det ett prov, sen är det över :D Var nere i stan och shoppade ett vitt baslinne och väska till balen. Ska nog lämna tillbaka den dock, kommer aldrig använda en vit kuverväska igen.. Fick ridit Oxane en runda i skogen också, klättrade upp och ned för backarna, härligt! Har även vart ute och timme med Petra och powerwalkat / joggat, LOVELY! Det var verkligen hur skönt som helst.

Har nog nämnt innan att jag anmälde till Lamicell Cup för skojs skull med Oxane. Vet ni vad? Jag har gått vidare till semifinal! Den går i stilhoppning den 2 juli i Björbäck och de som går vidare till finalen får rida en klass på SM i Hammarö. Hur kul som helst! Btw, tävlingen i helgen gick super.. För vet ni vad? Jag och Oxane VANN faktiskt 1.10 m klassen! Min duktiga häst :*


äntligen!

PHU! Då var redovisning och beskattnings provet gjort. Nu ska jag bara skriva klart psykologi inlämningen och imorgon är det redovisning av projektet som gäller. GREAT! Fick även ridit både Tilda och Oxane idag, hunnit med en hel del. Juste ja, fick ÄNTLIGEN hem min studentklänning -  och bäst av allt - den satt som en smäck! Lovar att slänga upp bild på den snart :)

Min älskade mormor har också sytt klart min balklänning och det känns att det inte är långt kvar nu. Ska försöka hitta en matchande slips åt Anton, skor och väska. Hrmm, pengar är väldigt välkomna nu. Skönt med en feting lön denna månaden ;)

Nu blir det nog att nana, älsklingen är fortfarande sjuk och ligger jämte och nanar redan.. Puss och godnatt :*

tävlingsresultat..

Kom på att jag inte skrivit om hur det gått för mig och Oxane på de senaste tävlingarna!

Falkenbergorten:
Regional på gräs.
1.10: Gick kanon fint i grunden, blev lite stark till kombinationen i omhoppningen, så fick ett pet. Men blev 10:a :)
1.15: Fick lite bråttom till nummer 2 och rev det, annars hade vi kommit 3:a.

Ätrabygden:
Regional på grus.
1.10: Stark som en oxe, men gick helt okej, så vi kom 6:a :)
1.20: Hoppade väldigt fint i grunden, men blev alldeles för stark i omhoppningen, så vi rev ett och lugnade tempot.

Nästa tävling blir på lördag i Kungälv. Hoppas på lite fler bilder från den tävlingen, lovar att slänga upp dem. Kanske tar med kameran och filmar också ;)


1.10 m i Falkenberg

told you so..

Liiite bättre har jag väl blivit ändå? Ska inte säga för mycket för då kommer jag glömma av att uppdatera.. Dagen har gått väldigt långsamt, slutade klockan 13.00 och stack ner till stan för att köpa en slips till Anton som han ska ha på balen. När jag kommer hem och jämför med min klänning är ju slipsen inte alls i samma färg, mer grårosa? KUL! Får väl se om vi hittar någon annan, eller så får det bli den, lite skit samma ;)

Borde egentligen plugga massa nu. Men jag har verkligen ingen ork. Vill bara lägga mig under täcket och glo en film, eller rent utav bara gå ut i det sköna vädret och ta en lång promenad. Det hade gjort mig bra! Orkade inte ens rida Oxane idag, då är det illa. Får ta nya tag imorgon bara.

Satt och kollade igenom bilder på facebook innan och hittade massa goa sommarbilder:


Jag och Petra förra sommaren.

Anna & jag midsommar förra året.


Min & Annas resa till Egypten, december 2008.

GE MIG SOMMAR!

underbara vår!

ÄNTLIGEN har vårvädret kommit till lilla Varberg :) Varmt och skönt och solen lyser! SÅ mycket lättare att gå upp på morgonen och bättre morgonhumör. Vaknade av att solen stekte genom fönstret och fick hoppa upp och öppna balkongdörren. Slängde ihop en smoothie med hallon och annat gott till mig och älsklingen och lite rostat bröd, mums :*

Idag blir det plugg hela dagen lång, suck.. Men måste göras när man har både prov och inlämning imorgon. Har även inlämning på fredag och redovisning av projektarbete. Nästa vecka har jag två inlämningar och sista veckan har jag ett prov. Kommer hända mycket dessa tre sista veckorna i skolan, helt galet. Tar alltså studenten om ca 3 veckor. Det finns inte. Kommer vara så lycklig när vi springer ut fulla och med mössorna på sne ;)


Slänger in en bild från jippodagen i fredags också. Vi tjejer som var hos Petra innan;



Btw, jag och älsklingen hade nio månder igår. Jag älskar dig Anton <3
Nähä, får väl ta tag i pluggandet. Har dock bara 10 minuter kvar och har suttit vid datorn hela lektionen ;)
KRAM på er <3

Promise..

Jaja, okej. Jag ska bli bättre på att uppdatera. Snart. Efter studenten? Har galet mycket att göra dessa två sista veckorna av min gymnasietid. Helt sjukt att jag bara har 12 skoldagar kvar. Sen blir det inget plugg på ett bra tag ;) Tänkte slänga in någon bild från vår jippodag i fredags, hade väldigt skoj i våra sumodräkter ;D

I helgen blir det tävling i Kungälv, sista tävlingen innan studenten och sånt. Skulle egentligen åkt till Sösdala, Skåne, på söndag, men tävlingen blev inställd :/ Så det fick bli Kungälv istället, men samma klasser. Har redan vart hemma och ridit Oxane, hade håltimma mellan kl. 10.00-13.20. ;)

Ikväll blir det massa psykologi plugg, har inlämning imorgon. Sedan är det bara att sätta sig med redovisning och beskattning, PHU! Längtar tills denna veckan är över ;)

KRAM


onsdag..

URK, vad trött jag är. Mest på skolan.  Och ett mycket ointressant geografiprov imorgon. Och på att mina knän gör ont. Och min vagel i ögat. Åhh, vad man kan klaga!

Måste ta tag i pluggandet, men har alldeles för många (och för bra) ursäkter till att inte fortsätta, haha. Får väl plugga fram tills Anton kommer hit, sen lägger jag ner det ;)



Var skönt väder idag, så det var på med korta skinnjackan från H&M.

RSS 2.0