onsdag igen..

Som vanligt flyger veckorna förbi, vad gör jag med tiden egentligen?
Anmälde precis till en tävling i Falkenberg den 30:e April, 1.10 och 1.20 m klass. Hoppas bara att mamma kan ;)

Sitter på lektion just nu, slutar om 2 minuter. Blir ett snabbt inlägg.

Hon som jag beställde min balklänning från sa i måndags att den klänningen jag ville ha, hade utgått ur sortimentet. Så fick välja en annan till samma pris som egentligen kostade över 3000 kronor..
Så det fick bli en snarlik. (Dock i samma färg som innan)




Nu slutar lektionen, blir uppdatering ikväll istället! KRAM


våffeldagen

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen och sen sängen, fy vad trött jag är! Mestadels p.g.a antibiotikan :/ Vaknade i morses på toppenhumör, kände mig verkligen utvilad för första gången på länge. Skolan var skit, haha! Åkte ner till stan med Petra på håltimman, fick köpt kjolen som jag lämnade tillbaka förra veckan för att den gick sönder. Testar en till och ser ;D Köpte även underkläder och bikinisar. Ett par amrinblå trosor och två bhar.

Tyckte den var så fin och så köpte jag en marinblå/vit randig i samma modell.

Efter skolan körde jag om Sofia och lånade ett träns som jag ska ha imorgon till Oxane, lilla galenpannan :) Fick klippt henne idag med och hoppat igenom henne, kändes jättebra inför morgondagen. Allt är putsat, packat och klart för avgång imorgon klockan 9. Ska bli skojskoj!

Mormor&morfar, farmor&farfar och min moster Ninna har vart här ikväll och ätit god mat och käkat våfflor. Firade min födelsedag lite tidigt :) Känner mig duktig, för nu har jag verkligen beställt min balklänning också! :D NU däremot ska jag duscha, sen nana! Puss&godnatt!


tisdag..

Slapp dag har det varit, hade bara en svenska lektion från 12.20-13.00. Stack hem till Petra och fick fixat en del med vårt projekt. Stack hem vid 16-tiden och ringde sjukvårdsupplysningen när jag kom hem. Har haft ont i magen ändå sen i lördags, men idag var droppen. Väntade tills Anton kom hem så han körde mig och var med mig på sjukhuset. :) Så nu ska jag käka antibiotika i fem dagar tre tabletter om dagen. Blir ingen 100-dagars fest för min del imorgon.. :/ Men sparar mig hellre till lördag ;) Nu ska jag och Anton sticka hem till mig, slappa och kolla one three hill :* Jag måste ha världens bästa pojkvän <3

studentklänning!

Är bara tvungen att slänga in bild på min studentklänning som jag skickade efter idag!





Klänningen finns på stylebystars.com
Åhh, ska maila om balklänningen nu också. Skönt att få fixat sådana grejer!

22 mars

Åhh, min födelsedag närmar sig väldigt fort! Känns som om det var igår man firade in det nya året med nära och kära :) I vilket fall, på lördag blir det party! SKOJ!

Tävlade ju min första storhäst tävling med min lilla Sane igår.. (Fint smeknamn, huh?) I alla fall, min lilla racer-räka som Sofia kallar henne, var helt galen i 1.10 m klassen.. Trodde verkligen att vi skulle krascha i något hinder, istället gick vi till omhoppningen och sprang förbi ett hinder av bara farten, haha! Red om och var nolla på hinder men fick 5 fel med ett tidsfel.. Var inte meningen att vi skulle hoppa mer, men Sofia tyckte vi skulle testa ett annat bett, kandar med tränsbett.. Hoppa på ett kandar? Hmm, men vi ställde i alla fall upp i 1.20 m klassen också. Det gick SÅ mycket bättre :D Hon var mycket lugnare, med två små missförstånd mellan oss så fick vi två rivningar. Men jag var jättenöjd med tanke på att vi gick runt båda klasserna och fick en bra känsla för det. :)

Ska tävla på fredag igen i Kungsbacka, 1.10 m och 1.20 m. Hoppas det går ännu bättre och att lilla hoppetossan håller sig i skinnet ;]


Bilden har Sandra Karlsson tagit :)
Ursäkta min stil, haha! Inte klaga, min första tävling på storhäst ;D

16 mars

Hade en riktigt lugn och härlig studiedag igår! Fick köpt nytt bett till Oxane, ett pelham med gummistång som gick att böja :P Köpte även mitt schampoo och balsam från Matrix:



Köpte också en ny inpackning till mitt hår så det inte ska bli så torrt och trist nu när jag ska slinga det snart igen. Det blev en inpackning från Hayashi:

Använde den igår och den verkar jättebra! Den var väldigt dryg så man behövde inte ta så mycket utav den och den kostade nog 159 kr har jag för mig. :)

Har vart och kollat på en lägenhet idag som Anton fått erbjudande om, skit kul att han snart ska få egen lägenhet :) En etta på Sörse som skulle totalrenoveras, nice! Men får se om han får den eller inte, ligger fyra i kön...
Ska till skolan om en stund, har psykologi 14.40. Sen blir det hem och rida mina två galenpannor till hästar och plugg ikväll :/

Tjing!


Marissa Burns Trey

Vill att alla som ser det här ska gå in på denna hemsidan: http://www.metroonstage.com/artist/marissa-burns-trey
Rösta fem stjärnor och ni hjälper grabbarna i Marissa Burns Trey att vinna en jättestor tävling med massor av fina priser. Så kom igen, in på hemsidan och rösta fem stjärnor! Lätt som en plätt :D




balklänning

Usch, vaknade upp i morses och fick springa till toan och spy... Vill verkligen inte bli sjuk, känns dock inte som magsjuka? Hmm.. Känner mig inte illamående nu i alla fall, så kan hoppas att det var något annat.
Igår satt jag och kollade massvis med balklänningar på blocket, fick ett tips om att det fanns hur mycket som helst där. Sant så sant. Jag hittade verkligen massvis med klänningar! Bara här i Varberg och Falkenberg fanns det säkert ett tiotal som jag fastnade för. Men... Jag hittade en som jag verkligen vill ha..


ÅHHH, blev helt kär i den! Snygg färg och fräck rygg, me på något sätt väldigt elegant :) Mailade dem i alla fall och leveransen är mellan 2-4 veckor! Plus att de finns här i Varberg så man åker dit och får den uppsydd efter sina egna mått. Klänningen går på 1990 :-. Ska jag slå till eller inte? :]


11 mars

Kom precis ut ur duschen, varmt och skönt! Nu luktar jag gott, tar nästintill alltid body butter efter duschen för att lukta extra gott och bli len. Idag fick det bli den här godingen:

Fick den i julklapp av Antons mamma :*

Nu ska jag sätta mig och skriva mitt svenska tal på 2 minuter som jag ska hålla imorgon.. BLÄ, på svenska c! Det enda vi gör är att hålla tal.. Men det är nyttigt ;) Sitter hos min älskling nu, men han är i Göteborg på konsert. Kommer väl inte hem förrän jag nanar gott :)
Nähä, nu måste jag börja! Pussss

10 mars

ÅHH, jag fyller år om sjutton dagar! Har dock ett "stort" problem, vad ska jag önska mig för något? :o Vill egentligen ha en bättre kamera, kanske en enklare systemkamera. Det är vad jag kommit på än så länge ;] Anton blir snart tokig på mig om jag inte säger något som jag önskar mig ^^
Suttit och pluggat massa psykologi och klockan har rusat iväg.. Kom precis på att jag glömt äta kvällsmat, då är det dags att sluta plugga va? ;) Dags att käka en kvällsmacka, PUSS!

måndag igen...

OJ, vad veckorna går fort nu! Helt sjukt, tar studenten om ca 100 dagar. Studentmössorna kom idag för de som beställde på skolan, själv får jag vänta en månad till för att få min :/

Har fortfarande inte fått tummen ur att fixa min dator, så blir inte mycket uppdatering här. Plus att vi har väldigt mycket att göra i skolan nu inför de sista veckorna! Lite panikartat men snart är det slut :)

Ska stänga av datorn och läsa på till psykologi provet på torsdag och vänta på att Anton kommer hem :* Hoppas på att jag kan uppdatera lite oftare och lägga in lite nya bilder snart :) PUSSSS!

RSS 2.0